Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz CactuS #168560 üzenetére

    Igen, az a kép erősen túlzásnak tűnik. Igaz én nagyon nagyon ritkán járok a belvárosban hála Istennek. A 18. kerületből általában csak a népligetig kell befelé mennem és már fordulok is a Rákóczi hídra. Nekem a demarkációs vonalat az Üllőin befelé a Corvin Plaza jelenti. Oda és onnan beljebb csak nagyon nyomós indokkal merészkedem akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Nagyon nem az én világom az egész.

    Két napja be kellett mennem, de előtte nem jártam arra vagy 3 hónapja szerencsére. Akkor láttam, hogy na itt vannak ezek a híres kerékpársávok. Utána a Teréz körúton is mentem, látom ott is végig az van. Kerékpárost viszont alig láttam rajta, azoknak is a legnagyobb része futár volt azokkal a nagy piros, meg kék dobozokkal a hátukon. Talán ha kettő nem futár bicajost láttam.

    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a dugó mértéke, ha visszaáll minden a régi kerékvágásba és újra lesz iskola és minden más. Bele se merek gondolni. Azt hiszem a 2-3 hónapos bemerészkedés gyakoriságát meg kell emelnem majd. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák