Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz bandus #209161 üzenetére

    Manuálklímáshoz speciel pont többször hozzányúlok. Reggel (10-15°) beállítom negyedre, 10 km múlva visszább, majd 20-30km-nél ahogy kezd sütni a nap megint állítom, általában mire beérek addigra letekerem hidegig.
    Ha megy a klíma szintén belenyúlkálok, hogy ne jeges levegőt fújjon.

    Automata klímánál ritkán nyúlok hozzá, fél fok jobbra, fél fok balra.

    2o8ba is tapis a rádió (bár van multikormány, úgyhogy 99,5%ban azt használom), de 6 lóbaszás méretű ikon van a rádióadóknak. Octáviában egy sorba volt... izé, sok, de kis hellyel, és mivel a cégeseink nem multikormányosak, így azt nyomkodom, és négyből (út függvényében) 2 vagy 3szor azt is nyomok amit akartam. Biztos jobban meg lehet szokni, deee... a jó és biztonságos nem ilyen. Engem a kézközelítése [szellőzőhöz vagy klímához nyúlok, takarom a tükröződést, stb] felugráló gombos parasztvakítás is zavar, 10+ colon mi a p*csnek elrejteni a gombokat a rádió alatt, amikor egy nyüves sorban jelennek meg amúgy is az ikonok középen?
    Tudom, szakmai ártalom miatt vszínű jobban ki vagyok erre hegyezve mit átlagjuzer; de melóban is azt mondom, hogy kb ugyanannyi idő valamit jól megcsinálni, mint szarul.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák