Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz MunezXBK #21943 üzenetére

    Már épp megbocsátanám neki az utolsó nyűgjeit, kezdenék épp igen közel kerülni a lelkéhez, amikor újra hisztizni kezd. És bassza meg, nem szeretem ha hisztizik, mert rohadtul nem adja, ha a délutáni csúcsforgalomban araszolva játszik start-stoposat alapjáraton, ugyanis ebben az autóban nincsen start-stop a slusszkulcsot leszámítva.

    Tavaly télen már csinálta ezt, jártam már emiatt szerelőnél, gyári diaggal néztük, nincsen semmi hibakód, nincsenek rendellenes értékek, a motor vezetékei épnek tűnnek. De valami baja mégis van, mert megint előjött. Én valami sunyi zárlatra gondolok, mert mintha hideg, erősen párás időben jönne elő leginkább a dolog,
    de egyik szerelőnek sincs ötlete sem (annak sem, aki kisujjból vágja az 1.9 dci-t, mert azzal kel és fekszik, de ilyet még nem látott), illetve elég érdekes kattanás jön ki belőle, mielőtt megáll (ha megáll, és nem csak majdnem lefullad és magától visszaemeli a fordulatszámot).

    Már egyszer linkeltem ezt

    Először elkormolódásra is gyanakodtunk, hátha az EGR szórakozik, de azt kipucoltuk, és mostanában bőven van hajtva nagy terheléssel is, nincs tartós hidegüzem. És nyáron abszolút nem jelentkezett.

    Persze ha ott vagyok a szerelőnél, sosem csinálja, hogy esetleg láthatnánk diagolás közben, hogy mi történik vele, mikor belekezd a játékba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák