Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz radi8tor #235148 üzenetére

    Egy idealizált világban egyrészt a jogosítványszerzés folyamatán lenne szükséges optimalizálni (egészségügyi/szellemi alkalmasság, a vezetés rutinjának oktatása) - a minap volt téma a specifikus topikban, hogy aki egy vasúti átkelöt (sínpár, fehér lámpa, oké, jobbra les-balre les, nem jön semmi, mehetek át) nem tud sikerrel abszolválni, az tényleg nem biztos, hogy a kormány mögé való.

    Másrészt a bírságokat is olyan "fájóvá" tenni, ahol egy járdán padlógázas végigszáguldás (lásd legutolsó civil pofátlantanítás videó) ne 1 "Deák"-ba fájjon már, hanem legalább a tízszeresébe.

    Anno, mikor én tanultam (2002 körül) még az oktató azt szajkózta állandóan, hogy "gyorsíts zdmeg, dinamikusan, haladjunk már, nem akadályozzuk a forgalmat", addig ma (és ezt látom itt a német oktatóautóknál is sajnos) 20-30km/h-val óvatosan szüttyög a szerencsétlen az úton, "csak úgy menj, ahogy jónak érzed" elven... ha már eleve így tanulja meg, nincs mit csodálkozni, hogy utána önállóan is azt és úgy csinál az úton, amit Ö szeretne, hiszen "övé a viág".

Új hozzászólás Aktív témák