Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz szőröscica #273542 üzenetére

    Én azt tanultam, hogy férfi embernek WC az egész világ. :B
    Apám képes volt otthontól 10 km-re is megállni az út mellett. Nem kell tankolással egybekötni egy megállást.

    Qru: szüleimhez menet van, hogy megállunk Petőfiszállásnál. Finom a kávé, a hot dog, kb félúton van időben. Akkor is itt álltunk meg, mikor covid alatt a tranzitforgalomnak is elérhető volt. Ez 250 km-es út, az esetek kb felében, kétharmadában szoktunk megállni, mindegy, melyik irányból.
    Bécsbe menet viszont jellemzően nem szoktunk megállni, inkább megveszem még Budapesten a matricát.
    Amúgy hosszabb utak alkalmavál 2-3óránként meg szoktam állni. Eltereli a figyelmem és nem fásulok bele a vezetésbe. Mosdó, innivaló, bogarak levakarása a szélvédőről.

    Elektromos autózással nincs gondom, amint elérhető árban lesz olyan autó a használt piacon is, ami megálló nélkül télen is magabiztosan tudni fogja a 250 km-es utat. Otthon és szüleimnél már ha konnektorról kell tölteni is, eddig mindig rendelkezésre állt egy éjszakányi idő. A ház elektromos hálózata elbírja, a mienk új kivitelezés jó szakember kezéből, otthon apám csinálta, de ő meg háromfázisú 4-7 kW-os villanymotorokat, keréken guruló hegesztőt, egyebeket használ, szóval leégni az a ház sem fog. :D A bécsi célállomásnál a sarkon van egy töltőpont.
    Amit meg kell szokni, tanulni, hogy pályán ne épp a radar alatt autózzak (x40-50).

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák