Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Reggie0 #279349 üzenetére

    Úgy 12-21 évesek voltak feleségem és a testvérei, mikor a Passat a családba került. Gondolom, ott is volt ez-az, ami a kárpitra került. Csirke, kukorica, nyúl, bicikli, stb.
    Én a lakásfelújításunk után vittem el kiglancoltatni egy akciókor, miután már a maradék shittet is kivittem a hulladékudvarra.

    Pár évvel korábban Anyósom Ignise kapott egy külső-belső nagytakarítást. Na, azt az autót csak tankolta és hajtotta Anyósom, de aminek nem volt füle, azt nem vette ki a kocsiból. Az ülés alatt volt olyan esernyő, amit konkrétan megevett a penész, hiányos volt a vászon. Az is sokkal jobb lett, de például az ablakok körüli gumikéderen még 2 év múlva is látszott valami fehéres faggyús anyag. Nem tetszett, nem keltett tiszta benyomást. Feleségem intézte, nem tudom, hol. Valahol Újbudán.

    Bár a Passat-ot csak belső takarításra vittem, kívül is kapott egy alapszintű mosást. Első sorban azért, hogy legyen értelme a belső ablakpucoláshoz nekifogni. Koszosan vittem. :B Olyan csodát is megtettek, amit elképzelhetetlennek tartottam. A csomagtérkárpitba ragadt tűleveleket is ki tudták szedni. Viszont a tetőkárpithoz, ajtókárpitokhoz nem nyúltak. 20 éves autó, a kárpitok nem lógtak, nem kockáztattunk közös megegyezés alapján. Viszont a hátsó ülés fejtámláit nem emelték fel, alatta koszos maradt. Gyakorta vettem le a fejtámlát és toltam előre ezt-azt. Lécek, létra, tekercses szőnyeg, ilyesmi. A hátsó ülés ülőlapját sem hajtották fel, azalatt is volt némi kosz. Nem sok, mert nem volt használva, de takarítva sem. Viszont az ülések alatti padlókárpitok is tiszták voltak, a gumiszőnyegek ápolózva, nem volt rajta folyásnyom, nem pettyesen száradt. Ajtózsebek is kitörölve, a középkonzol tárolóinak gumi alátétje is kivéve, ápolózva. Szóval pár olyan részlet is megcsinálva, ami eszembe sem jutna, mások meg elmaradtak.
    Ellenben látva a végeredményt, örömmel fizettem ki a közel 30 ezres díjat.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák