Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Qru #289050 üzenetére

    És ha valaki a Balatonra megy, Veszprém megyére meg kell venni a megyeit? Gondolom, mert sikerült két lehajtót is betenni: 71-es és 710-es útra.

    Számolgatom, hogy járok jobban. 9 megyematrica árából megvan az országos éves, illetve a 10 napos és a megye között kb nincs árkülönbség.
    Pest, Bács, Csongrád mindenképp kell szüleim miatt. Még ha megyünk Bécsbe sógoromhoz, akkor az Fejér, Komárom, GYMS megye. Balaton Fejér, Somogy, esetleg Zalába is leszaladok.
    Ez összesen legalább 7 megye, ha Verszprémre nem kell.
    Árnyalja a dolgot, hogy sógoromék a Hauptbanhof 1 km-es környezetébe költöztek, tehát a vonat releváns alternatíva és Bécsben nemigen használjuk az autót amúgy.

    Mindegy, van még 1,5 hónapom kitalálni.

    tototos: Ez nagyon attól függ, merre mész és milyen gyakorisággal.
    Szüleimhez Battonyára 3 megyén megyek keresztül és ha csak 2 havonta megyek, akkor is egyértelműen a megye matricák kellenek.
    Sógorom Bécsben él, ha 2-nél több alkalommal megyünk kocsival, megyematrica az olcsó.
    Ha emellett csak egyszer lemegyünk a Balcsira a siófoki kajacsatára és egyszer meglátogatom a zalai havert, akkor csak 1 megyematricával, vagy 10 napos matricával vagyok olcsóbb, mint az éves országos matrica.
    Idénre megvettük az éves országost, majd vissza kell emlékeznünk, hogy "kitermelte-e az árát" a megye + 10 naposok kombóhoz képest.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák