Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    válasz rbalint88 #289999 üzenetére

    Sajnos kompresszorosított ND nincs a piacon, pedig az finom lenne. :)
    E46 M3-bol boven 10 millio felett vannak az ertekelheto manualis kupek, az SMG-s kabrio szamomra nem komolyan veheto.
    A V8 szivo Mercikre ranezek, hatha van valami, ami nekem tetszo kasztniba van rakva.

    tboldi:
    R53 a Cooper S. :D Egyébként vicces, hogy mindegyik szériának a dízel volt a legmegbízhatóbb motorja, pedig az illik a legkevésbé az autóhoz... Mondjuk en tartom, hogy leginkabb az oda nem figyeles miatt van sok lerugott peldany motorikusan, nem sok olcso, amde kompresszoros hothatch volt idehaza es persze toltak a szemet, aztan meg jottek a gondok es az eloiteletek is.

    pit stop:
    De az mind 4 ajtós szedan, olaszbol meg milyen mar az. ;]

    focvis:
    Alakul, az mar majdnem 1000, chipet neki is jo lesz. Mezogazda ismerosoknel idenymunkat tudok intezni a foldeken vele. :D

    Köszi. :R

    tototos:
    Az utolagos turbositastol amiota elkezdtek ezt az ordoguzest a vizsgaallomasokon, azota tartok, eleg egy rosszakaro, aki bekop es alakithatom vissza vagy adhatom el az autot alkatresznek. Egy gyarilag feltoltott, de modositott autonal legalabb van esely elfedni a plusz loerok forrasat.

    Gergoke88:
    A te peldad is ott van a szemem elott es igen, kicsit fosok a merev tengelytol, mert a legujabbra nem tudnek befizetni, na meg nem hianyzik egy kifenyezett vodor csavar a haznal, eleg volt a Minivel befurodni (na meg korabban az elso MR2-vel, de az legalabb anyagilag nem lett ekkora bukta).

    Qru:
    Csak olyat mernek venni, ahol mar volt igazoltan elvegzett motorfelujitas (az esetek nagyreszeben mar mindet elerte ez a mozzanat, ahogy lattam...)

    cOxeR:
    Volt kollégának 3,0 Z3 van, szep-szep, de roadster letere nem vett meg kilora az MX-5 utan.
    A Z4-edet neztem, a kepekbol azonnal tudtam, hogy ki a tulaj. :D

    Na igen, ezert is nem akartam a gondolatot, hogy ennyiert nezndk meg egy utolso hobbiautot, mert itt mar kezdenek elszallni az igenyeim es mocskosul valogatos leszek...
    Mig a 2-3 millios kategoriaban meg elnezobb vagyok/voltam, itt mar jo lenne a leheto legtobb igenyt kipipalni.

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák