Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok, nagyon laikus kérdések, kérlek nézzétek el. Most tervezek használt autót venni, max 4-5 éves korig nézek Hahu-n. Ami érdekelhet és van rendszám, azt megnézem JSZP-n is. A tulajdonosok számával kapcsolatban lenne kérdésem a hozzáértőktől:
    1. Ha egy ilyen fiatalabb autónál az látszik, hogy volt mondjuk 4-5 tulaj, azaz legalább évente mindig továbbadtak rajta, abból következtessek arra, hogy valami gebasz van vele, vagy ez akár normális?
    2. Ha egy hirdető azt írja, hogy 1. tulaj, miközben JSZP legalább 3-at (vagy többet) mutat, akkor jól gondolom, hogy nagy valószínűséggel az eladó át akarja verni az érdeklődőket? Azért fura ez, mert a JSZP nyilvános, és közben nem takarja ki a rendszámot, így esetleg az jutott eszembe, hogy ennek az esetnek talán lehet valami speciális oka is.
    3. Amikor JSZP-n a futásteljesítményi adatok között van egy olyan dátum, amit semmi rögzített esemény nem jelez (pl. műszaki vagy eredetvizsga), és kötelező biztosítással érintett sérülsée sem volt, akkor ott milyen esemény során kerülhetett felvételre ez a km óra állás?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák