Új hozzászólás Aktív témák

  • bbubby00

    őstag

    Sziasztok. Hondas csoportban is kozzetettem, de szerintem erre a csoporta is tartozik. Nagyvonalakbam leirnam a tortenetet!
    Szeretnem itt is kifejezni a halam gondos rendor baratainknak, akik az altalunk fizetett adobol azert vannak, hogy szolgaljanak minket.
    Sztori a kovetkezo, igen tanulsagos es szomoru.
    Mai napon atvettem egy levelet, amiben is egy 40rupias csekk lapult. Es egy hatarozat melyben kozlik h en x idoben x helyen vezettem egy x forgalmi rendszamu szgepjarmuvet, ami forgalombol kivonva, biztositas nelkul volt kozuton. Viszont kb 5eve elhagytam a penztarcam, amelyben minden iratom benne volt, ezt masnap be is jelentettem a helyi orson, amirol jegyzokonyv is keszult.
    Azota regebben kaptam mar csekket volan tarsosagtol is, amikor en kb 200km-re voltam a helyszintol.
    Rendorseget felhivva azt az informaciot kaptam, hogy ha a fejem tetejere allok sem csinalnak semmit, adjak be egy kerelmet, ami arrol kell szoljon, h visszaeltek az irataimmal, majd kuldenek egy idezest, hogy faradjak be kesobb hozzajuk. Itt kell 200-200km-t utaznom egy vallomasert, majd utana ha ez megvan, tovabbkuldik oda ahol elkovettem a szabalytalansagot. Masik iranyba 200-200km.
    Kerdem en. Ottvan a rendszeruk. Nem latjak, vagy inkabb nem akarjak latni h egy lopott/elhagyott szemelyi szamu embert igazoltatnak, lejart lakcimkartyaval, es lopott/elhagyott vezetoi engedellyel?! Mivel mas lakcim lett bediktalva, mint ahol barmikor is tartozkodasi engedelyem volt bejegyezve?!
    Nem latja a kepen h kibaszottul nem hasonlitok az emberunkre?! Nem veszi eszre h a nevem nem h kimondani de lebetuzni sem kepes?!
    Ezert tartunk ott (elnezest a feltetelezesert, de velhetoen mind2 szemely barnak lakta varosi cimet adott meg), hogy a mihaszna nemhiabaszuletett a szemelyi okmanyaimmal visszael, es nekem kell birosagra jarnom bizonygatni az igazam munkaidomben?!
    Meghozza nem is egy hanem tobb rendorsegre/birosagra?! Mert a rendor baratunknak nem volt kedve papirozni es betojt az europai niggertol, es inkabb kikuldi nekem a csekket?!
    Hat elmennek ezek a jo budos faszomba!

    Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

Új hozzászólás Aktív témák