Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Tulku #13551 üzenetére

    ne aggodj ez a kutyuzes mindenutt jellemzo, ferfiak vagyunk :) hifi, foto, bringa, hw, stb... tokmindegy.

    a hwes tartott a legtovabb (93 ota), de tavaly ota nem tuningolok, es azota valahogy hidegen is hagynak az ujabb kartyak pl. igaz a mobil front egyre erdekesebb, es az egeszhez az is kellett, hogy egy x eves gep is ugyanugy kiszolgal.

    a hifi az nehez tema volt, de eljutottam odaig, hogy a sokszazezres komponensek helyett most egy 50es erositot hasznalok egy 25 ezres dobozparral. egyedul a digitalis frontend ertekesebb (konnekt 8) - es harom eve nem nyultam hozza. annyi ertelme volt a dolognak, hogy most mar tudom, hogy mit keresek.

    ami most tart a bringa, meg a foto :) fotos reszrol nem is akarom tovabb huzni a dolgot, egy jo vaz kell, es en "kiszallok". a korabbi olcso komboval is elvoltam harom evig.

    mindenbol tanul az ember, de a targyakkal valo szarakodas eloli magat a tevekenyseget (zenehallgatas, fotok), illetve eszkozze degradalja a nagy kutyuzhetnekben. rabimiki legalabb annyira elvezi a csereberet, mint a fotozast.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák