Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Hello, az eredeti elképzeléstől kicsit messze, mintegy kíváncsiságból: vélemények Mitsubishi Outlanderről? Pl. link MK2, benzin motor, manuális váltó amire ránéztem, na most ezen kívül sok más nem is nagyon jön szóba, HaHun is csak pár találatot mutat: link (sőt ebből az első pár még a korábbi modell). Szóval konkrétan más példány nem is annyira jöhetne szóba.

    Erről mit érdemes tudni? 2.4 benzin motorról, vagy úgy egyáltalán a kocsiról? Van ebben már kettős tömegű lendkerék, vagy egyáltalán turbó, változó vezérlés, bármi spéci dolog? Mit érdemes tudni a 4WD-ról? A fogyasztást és biztosítást leszámítva, mennyivel körülményesebb fenntartani egy ilyen / ekkora autót, mint egy sima 1.6 szívó mk2.5 focust? Nyilván drágább egy nagyobb kerék / fék / stb, inkább az arányok érdekelnének, mennyivel bonyolultabb technika, vagy van annyira megbízható a japán, hogy pusztán emiatt nem kell tartani tőle...?

    Gyanítom nem az én kocsim lesz ez, ha már egy sima focus esetében lemondanék az 1.6os ti-vctről a 'sima' verzió javára, a változó vezérlés meg a két katalizátor miatt, itt gyanítom ennél csak több a hibaforrás vagy a zsebbenyúlósabb lehetőség...

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák