Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz galervin93 #175227 üzenetére

    Hiába csóró, hiába a hitelek, dől össze a ház, enni is alig van, hóvégén számolgatás,de ott áll a ház előtt valami ezer éves fos, mert "nekem ez jár"

    No ezt a gondolkodást igazán el lehetne felejteni. Annyira nincs értékelhetetlenül rossz helyzetben a közösségi közlekedés, hogy ne lehessen megoldani a munkába járást.

    Ó pajti gyere le BKK megyébe és rájössz miért áll minden omladozó ház előtt is valami 200ezres rozsdaboglya. :K Példa. Kalocsa melletti településről, hogy átmenjen Kiskőrösre az ember dolgozni (nincs 25km légvonalban) fel kell kelj hajnal négykor be kell menni az első busszal Kalocsára ott várni majd átszállni egy másik buszra és azzal átzötyögni Kiskőrösre. Ott leszállsz a buszvégállomáson és talpalsz ezerrel, hogy hat helyett legalább negyed hétre beérj. Utazol napi 2x 38km-t és ezzel napi három óra elmegy az életedből a semmire. Számold ki az egy évben hány órát ad ki. Arról nem is beszélve, hogy drága is és körülményes mert két bérletet kell vásárolnod a két külön vonalra. Kocsival ez fél óra sincs naponta oda vissza. Sajnos ez nem a főváros itt másfél óránként jön egy busz már ha jön és épp le nem rohad valahol ezért itt a legcsóróbbak is autóznak ha telik rá ha nem. Mert muszáj.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák