Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz HUTCHDB #192878 üzenetére

    Nincs 4 kerékmeghajtású zöld rendszámos 7 üléses autó ennyi pénzért. Múltkor felmerült bitporkal ez a téma és összeszedtem párat, de mind drágább.

    Idézem magamat:
    "Térjünk vissza kérdésedre. Nem is igazán van 7 személyes hibrid a piacon, pont az akkumulátor miatt. Outlander se az hibridben. A Toyotanak sincs ilyen csak a Prius plus, de az meg nem SUV. Ez jön majd ami Toyota lesz. De gondolom egy kisebb vagyon lesz. Régi Highlander van még, de az asszem mind amcsiból származik. Hamarosan jön a Kia Sorento hibrid is, abban lesz 7 személy, de ez is új autó.
    Volvo XC90 ami még szóba jöhet. Árakat nem írtál én most csak azt írom, hogy milyen hibridek vannak :)
    Hond CRV lett volna még 7 személyes de itthon nincs olyan belőle. [link]
    Lexus RX450h, de ezt gondolom tudtad
    Ford Explorer, ez is új autó. [link]
    Tesla Model X
    Ford Turneo, de ez nagyon nem SUV
    Én most így ennyit találtam kb."

    Tehát egyszerűen régebben nem tudtak ilyet csinálni vagy nem is akartak, ezért szinte csak új autókban létezik már hétüléses plugin.

    Az Outlandert nagyon nem ajánlom ha a VW Passatot szeretned, nagyon kiábrándító egy kocsi a ha össze kell hasonlítani őket. Ha négy kerék kell akkor ott a V60 D6 ami minőségben is okés, de nagyon kicsi a csomagtartója. Alig nagyobb mint egy 5 ajtós golfnak. 6 millióért ez a két AWD/4WD autó van. Én bátran ajánlom a GTE-t, nagyon jó minőség, baromi jó komfort, alacsony fogyasztás, és jól megindul. Na meg ez az egy autó abból az időszakból ami nem indul be mindenáron télen.

    Ha szűkíteni akarsz valamelyik kritériumon akkor beszélhetünk róla tovább. Szívesen segítek plugin témában :)

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák