Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz jacis #118175 üzenetére

    Nem, de irreálisan sokat kéne hozzátenni ennek az árához ahhoz, hogy egy probléma menteset vegyen.

    Itt meg lassan végig ér a kör. Egyébként nagyon könnyű nezen 5-600 ezrekkel dobálozni nyugi tudom én is így szoktam közölni mit kéne és miért kidobni. :D

    De mikor egy 300 ezres 250es robira 260 vagy 270 körül lesz lassan locsolva már nem éppen éri meg eladni úgy, hogy alig van már hátra dolog.

    Egy, kettő a mit éri meg meg mit nem téma ott ér véget, hogy szereti ezt a vasat. :)

    @tboy: ez is Honda, mert a Honda ugye sose romlik el csak megpihen. ;] :D (3/3 Honda itthon + a céges dízel trakesz ami koreai ez van a legridegebb tartásban de bírja. ) Az a honda az jövő pénteken megy Imihez amire te gondolsz, már tudatosította bennem, hogy lehet 60 és egy sima EGR-es téma meg 600 is bontással a dolog. :DDD :DDD :DDD

    Btw.: Mindent kizártunk, maradt a CDi, és a gyújtás jeladó. Utóbbiért délután megyek ergo este azt is kizárjuk. Ha CDI nem lesz megoldás akkor fixen van valahol egy szakadás vagy törés pedig a két testet direkt ellenőriztük már.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák