Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Gaboman #91479 üzenetére

    Tökéletesen egyetértek. Ezt egy az egyben én is leírtam. Épp ezért én nem is erre reagáltam, hanem a könnyű enduró kontra túra-enduró hosszútávon dologra. Arra biztosan jobb egy 1090, mint mondjuk egy EXC. Utóbbi meg 1000x jobb nehéz terepen, ez is evidens... :K

    Viszont azért azt nem vágom hogy te hogy a fenébe ülsz terepen sokat a motoron, a belemet kirázza az egyenletlen útviszony ha nem állok rajta és nem csillapítja a lában az útegyenletlenségeit, huppanókat, gödröket.
    Ez baromira terepfüggő dolog. Van ahol nekem is kirázná és akkor --> állás. Van ahol meg nem. De mivel saját motorom sincs jelenleg a félkész CBR 1000F mellett, így most sehol sem rázza ki, semmi sem a belemet. :DDD

    persu:
    Miert kurod fel magad?
    Én? Hol? :B

    Szoval erre a reszre reagaltam.
    Ezt a részét értettem is. És ahogy már fentebb írtam, ezt én is leírtam egy az egyben... Nekem csak az nem jött át, hogy látnátok, hogy van ahol ezek a vasak nagyon-nagyon állatok. Na oda kell venni ilyet. Én sajnos csak egy fél évet tudtam a 1050-el eltölteni, de élveztem minden pillanatát.

    Erre ertettem. Lajtos terepen azzal is elmesz, ahhoz nem kell ekkora hatalmas szarnak lennie.
    Lehet bennem van a hiba, de nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak "utcai" motorral "terepen" (ez alatt akár földutakat is lehet érteni).

    Egy f 650 gs jobban elmegy barhol, mint ezek, es nem szopsz vele. suzuki djebel, slr, dominator. Konnyebb dolgod van veluk, csak nulla presztizs. Meg nem mesz 180al autopalyan.
    Na de én meg pont erről beszélek, hogy ha egy (nevezzük így) általános felhasználású motort keresel, ami azért a terepet is igen jól bírja és akár az autópályán is meghajthatod, akkor nem igazán alternatívák a (mondjuk) 600-as típusok.

    Mentem 1150-1200 gs el. Meg enduroztam is 100 kg os meg 140kg os motorral. Nekem a suly mindennel fontosabb. Es nem ertem ezeket, akkor sem ha egy hulye vagyok emiatt.
    Én mind a kettőnek látom értelmét. És én biztosan nem tartok mást hülyének, csak azért, mert más a véleménye, mint nekem. Akár ABS a téma ( :B ), akár a mostani.

    Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. ;)
    De ettől még én is leírom a véleményemet, mert én tudom hogy szabad... :P ;]

Új hozzászólás Aktív témák