Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz #40935168 #34980 üzenetére

    Hááát, szerintem ha egy dzsungelben, sivatagban, hómezőn járkáló natgeo fotósnak egyszer azt mondják, hogy van valami, amivel megfelelő képminőséget kapsz, pár kilóval könnyebben, esetleg az egyik kezed is szabadon marad, es nem kell hozzá nehéz állvány sem, nos, lehet, kérné a cuccot. Ha csak ez lenne a különbség, és csak ez számítana.

    Neked a kis méret hátrány, másnak ez előny. Akinek kell, hogy nagy legyen a cucc, bele tudjon kapaszkodni, kismillió dedikált gomb legyen és felső kijelző a két tárcsa mellett, az nem fog m4/3-ot venni, ez tény. Akinek ezek helyett számít a méret és a súly, az lehet. Mert azért sok másban is különbözik a cucc, kiváltani nem fogja a dslr-t a milc, helyettesíteni egyes felhasználók eseteben lehet... Szvsz pro felhasználó nem fog váltani, az amatőrnek alternatíva a kompakt helyett, a dslr-fel szemben.

    A Sony érdekes kérdés, de engem az ő útjuk, a fix, fényt félig áteresztő tükör, nem győzött meg... Merthogy a sony-ban van tükör, csak nem mozog, hanem a fényt részben tükrözi a keresőre, részben átengedi a szenzorra, vagyis ott van veszteség. Akkor már inkább a Panasonic gh sorozata lehet érdekes.

    Mire a Canon-Nikon ide belép, túl sok felhasználó lesz a többi oldalon. Kínálat meg bővül, Szvsz mar most van minden, ami kell.

    Furkoo: jajj de egyetértek minden szavaddal...

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Aktív témák