Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Peethy #35282 üzenetére

    Jo, hat nezd mar meg az arat.. :D Dolgoztam mar Canon 400mm 2.8-al, Hortobagy, sotet hajnalban kimentunk darvakat fotozni. 2x TC-vel a legkor mar latszott, es bar az 1000mm korul volt (1.3x crop), a levego sokkal tisztabb volt.

    Ha ezt a fotot a kekesteton vagy hasonlo tisztabb helyen lovom, kevesbe latszik a legreteg (mondjuk a tavolba igyis-ugyis bejatszik a legkor meg itt is).

    Ahhoz kepest, hogy egy regi utott-kopott Sigma, poros levego, 1/200 helyett 1/60 kezbol es csak felcsattant a vazra, semmi AF fine tune.. a kep meg ertekelheto is. Most nem muveszileg :D hanem az obi es a kep egesze, crop nelkul.

    Teszek fel egy hajocskat, ami liveview MF es babzsak komboval keszult.. :) Talan az ertekelhetobb lesz, de mindenkeppen okkal kopkodheto, ha megsem tetszik :P

    Nem akarom vedeni Klreoo obijat, de en a sok MP ellenere nem vagyok crop hivo. Ha kell, csinalom, de alapban a teljes keppel dolgozom es abbol keszul resize is webre, marpedig az eredeti kep lemeretezve itt van, ranezek es mar alig latja a szemem, mi van a hatterben. Nem lenne sokkal jobb a helyzet egy nagy Nikkorral sem, ebben a lemeretezett formaban. 2x ekkoraban vagy urambocsa, eredetiben hoogyne. :)

Aktív témák