Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz harry #73431 üzenetére

    Hungarocell az nem egy tiszta dolog, teli lesz minden golyócskákkal.

    Néztem ebayen is, kerékből (még so-so belefér) pl ez , viszont ehhez 15ös szett kellene. Gyanítom 16os a M4-é, és leszorító ugyan nincs hozzá (ha 16os kereket is találok emberi árban, ez is jó lehet).
    Szükségpótkerékből meg csak ilyet találtam (több helyen is), de átmérőben nagy(+3cm): link

    A külön kerék és szerszámos amit linkeltél már figyelőlistán van, hogy ET számot és a lehetséges szállítást megbeszéljem; ez a B vágány (mert itt megint valamelyik fenti ötlet alapján rongy/osb lap/purhab/lépésálló szigetelő vagy egyéb dologból kéne legózni meg a leszorító).

    Rákeresek erre a Megane csoportra, hogy hát ha találok plug and play szettet (azaz A vágány). Szeretem a gyárias dolgokat, plusz munkaidőben neten keresni és telefonálni az jobban működik, mint este barkácsolni mikor hazaérek végre a családhoz :) . Összerakok, megszerelek dolgokat, ha látom hogy olyan lesz az eredmény ami tetszik, de a B vágányos megoldásokból még nincs tuti. Van pár projekt otthon ami hasonló okokból nem fejeződött még be, vagy irány váltott.
    Köszi a linkeket, meg a tippeket, lesek még tovább (autoalkatresz.hu, racingbazar, jofogas, néha marketplace; meg ebay).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák