Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz ToBeY #53935 üzenetére

    végre, VÉGRE, VÉGRE :))

    Megértük, hogy 2 egymás utáni nap nem szakadt az eső, és nem volt állandóan felhő a nap előtt. Kiböjtöltem, de azt hiszem megérte. Alig néhány hónapot kellett rá várni úgy októbertől, de most itt van. Már mint nem itt bent az irodában, hanem odakint az ablakon túl, de legalább már látom. Az, hogy az utcán nem kell 5 réteg ruha alatt küzdeni, és nem 5 percig tart míg levetkőzik az ember mikor hazaér nagy sarasan csatakosan, kívül vizesen, belül izzadtan, az megfizethetetlen.... na olyankor mindig ez jut eszembe, mint tegnap is, hogy még hajnali 1-kor is úgy tudok hazamenni, hogy póló-rövidnadrág-papucs, és nem csíp a hajnal...
    Meg hogy nem az van, hogy reggel látjuk a napot, délután meg monszuneső órákig. Hanem meleg van, napsütés, kék ég. Nyár. :)

    Még azon kell pörögni, hogy július 9-23 között is lássam legalább néha a napot, amikor érné is majd a bőröm.

    Szóval nyár van, jó idő, cicák mezesen és máshogy...Remélem októberig így leszünk.

    Más: múlt vasárnap házilag fékeket cseréltünk az autómon, kiderült hogy üt az agy a JE-nél. Tegnap megkaptam az "új", bontott agyat. Este 8-kor nekifogtunk lepucolni, megmérni, jó lett, úgyhogy lekapartuk a rozsdát, ledrótkorongoztuk az érintkező tárcsát. meg a csavarüléket, megpucoltuk a csavarfüleket, elpucoltuk a csavarokat, kitisztítottuk a csapágy hátsó oldala, és a fordulatszám érzékelő (ABS-jeladó) környékét, majd miután mindezzel végeztünk kb. 11-re, még egy másik helyen levágtunk flexszel egy rozsdás lakatot fényszóró fényénél, és végül az áramszünet miatt beinduló 6 körös locsolórendszer szórófejeit állítgattuk és pucoltuk hajnali fél 1-ig ledes fejlámpák fényénél. 1-kor hazaértem, megvacsoráztam, lefeküdtem 2 körül. Talán aludtam is úgy hajnali 4-ig, amikor megszólalt egy riasztó, és szólt megállás nélkül reggel 7-ig, amikor is felhívtam a rendőrséget, hogy lassan bűncselekmény ami történik, mert nem több, mint 5-6 ezer embert zavar az ordító riasztó, aztán miután fél órával később még mindig ordított, arra mentem a céges kocsiért, és ismét hívtam a rendőrséget, hogy lassan tényleg csinálhatnának valamit, mert én fogok, de kiderült, hogy ők sajnos nem tehetnek semmit. Kérdeztem volna, hogy ha cigány rendőrt akasztanának épp a betört üzlet közepén kopasz 130 kilós fekete pólós emberek, akkor kijönnének-e esetleg véletlenül neadjisten, de végül nem kérdeztem, mert elmentünk volna csúnya irányba. Úgyhogy 7:40-kor még mindig üvöltött a riasztó.
    Az emberekre jellemző, hogy ha jól tippelem, akkor rajtam kívül senki nem szólt érte, mindenki csak állt az ablakokban, az erkélyeken, az utcán, és hallgatta hogy zavarja őt.
    Namost mit lehet tenni ilyenkor? Hogy aludtam 2 órát, és utána hallgattam félálomban az ordító üvöltő riasztót a város kellős közepén? Ha leverem egy kalapáccsal, az rongálás? Ha ellövöm távcsöves vadászpuskával, akkor is? Mert ezért az egészért semmi nem fog történni, a tulajdonos kb. 10:00-re bemegy, jééééé, szól a riasztó. Kikapcsolja, és kinyit. Hogy párezren nem aludtak a szara miatt, az feledésbe merül. Mondjuk hazafelé ha még nyitva lesz, biztos hogy bemegyek, a mostani alvatlan idegállapotomban biztos kedves és higgadt leszek, és elmesélem neki, hogy mi történt, és hogy a következő ilyennél valami történni fog. Valami váratlan, szokatlan.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák