Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sziasztok!

    Csatlakoztam a klubbhoz egy 1.7 cdti opel astra h GTC -vel :) mint első autó :B

    Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. 165 000 km-el vettem a kocsit, még nincs 6 éves, ugye 1.7cdti 6gangos sebváltóval. Kapott egy új akkut, ékszíj csere, meg pár apróságot kellett még rákölteni most első körben (kesztyűtartó világítás stb :)

    Nagyon jó kis futóműve van, takarékos jó kis motornak tűnik, amivel azért lehet előzni, ha úgy hozza a sors...első körben nekem tökéletes, nem zörög csörög semmi, egyszóval egyelőre meg vagyok elégedve.

    Viszont van egy fura hang a motorban, amivel nem tudom mi lehet, de gyanítom nem normális. Indítás után 1-2 percen belül kezdi el és ilyen huhogó hang szerűséget lehet hallani, ami olyan mintha valaki kb fütyülve/huhogva skálázna egy dó-ré-mi-fá-szó énekskálát :DDD nagyon hülyén hangzik ezt így visszaolvasva, de így tudom legjobban jellemezni, hátha valaki ráismer :) ez a huhugós skálázó hang 3-5 másodpercig tart és eltűnik, majd random fél perc/egy perc újra huhugós fütyűlős skálázás. A hangot kívülről, belülről mindenhonnan lehet hallani, nem túl hangos de egyértelmű.
    Menet közben is van de ott picit máshogy, ott is random de sokkal rövidebb ideig és gyorsabban talán, de ugye ott a menetzaj mellett nem lehet úgy kivenni, csak ha direkt fülelem.

    Kérdésem, hogy ez után a szakszerű, precíz hiba leírás után meg tudja valaki mondani a megfejtést? :D

    Keresgéltem amúgy Youtubon is, ott találtam valami picit hasonlót de az folyamatos huhogós hang, nem is ilyen "skálázós" és ott ilyen vízpumpa/olajpumpa hiba dolgokat írtak

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák