Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    Fú emberek, egy élmény volt tegnap a hóviharban hazafele az M3 -as, nagyon remélem ekkorra már mindenkinek fenn volt a téli bőven, és ez már csak csak saját érdekéből... :U Volt egy X6, aki úgy gondolta, hogy nem kapcsolja fel a világítást és úgy megy, amikor ködlámpával elöl-hátul is alig láttam. Aha. Szerintem aki azért néha elolvassa miket írkálok tudja, hogy nem a beszaribb és porcelántalpú sofőrök közé tartozom, de frissen esett jeges vizes hóban pályázni, meg sávváltás, életveszély volt, nagyon kellett figyeljek. Nagyon komoly gondban lehet akinek nincs tapasztalat és kellő (de nem túlzott!) önbizalma meg bizalma az autója iránt.

    Ami viszont nagyon megmosolyogtatott, hogy kérte barátnő, hogy hagy vezessen, hát hajrá jó nézni amikor és szép nő vezet :P TDI -is a kisassony, és valami ilyesmit szólt, hogy "hú tök fura úgy egyből megy ha lépek". És nem addig pörgette mint én szoktam ;] Nyilván nem hittérítés, de tetszett neki ez is :)
    Meg azt is mondta, hogy "amikor elengedi a gázt utánna még egy ideig gyorsul magától". Erre én azt mondtam, hogy mert 16 szelepes benzin, motorfékből nem sok jutott. Jól mondtam? Vagy csak a naggggyon környezetkímélő ECU miatt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák