Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz B-L-A-C-K #70531 üzenetére

    Én értem, és elfogadom a Te indokaidat is, ugyanakkor picit próbáld meg egy másik aspektusból is nézni a kérdést.

    Köztudott, hogy nem hosszabbítja a pumpa életét a gyakori üres tank, kenési dolgok, szmötyi felszippantás, sok minden árthat neki.
    Tiszta sor, ha alattad megáll, kicserélteted.
    Ha alattad mégsem áll meg, azonban a " kísérletek " miatt kopik a szívattyú belseje, és az eredeti élettartamától 2-3-X évvel elöbb áll meg. Ha jól emlékszem Nektek ideiglenes státuszban van az autó, míg újra cégessel járhattok. Ekkor eladod majd, egy új tulaj megveszi, és mondjuk Ö nála jön el ez a 2-3-X évvel korábban, aminek közvetve az is okozója, hogy Te kísérleteztél.
    Nyilván ez Téged már nem fog érinteni, mert már eladtad, ergo nem Te szívsz vele.

    Persze, a használtautó lutri minden esetben, csak vicces olvasni, hogy utána közös erövel szapulják emberek a " szemét hanyag tulajokat, aki csak baxta a turbósnak is ", holott csak ugyanez Volt a gondolatmenetük, hogy " nem érdekel, ha alattam megáll megcsinálom, ha meg nem az már nem az én bajom ". :)
    Viszont ha alattad kotlik meg a turbó, a DPF, vagy egyéb csecsebecse azért, mert a korábbi tulaj is ekként vélekedett, akkor már mindjárt a dolgozó lány anyját annak aki korábban használta, és nem vigyázott rá. :)

    Félre ne érts, a Te autód, azt csinálsz vele, amit akarsz, nem áll szándékomban pálcát törni feletted, se flame-et indítani, inkább csak egy érdekes aspektusa az említett témának, úgy az általános vélekedésre vetítve. :)

Új hozzászólás Aktív témák