Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Doggy dog #71278 üzenetére

    Ha jo allapotu a felni, 50k körül biztos ér a szett. A gummi ujjonan 80k körül van. Ha egy szezont futott (tegyük fel, telen nem ezzel ment :), akkor abban még van böven oar év.

    Viszont gumis velemeny nelkül nem vennem. Kepröl nem tudod megallapitani, hogy a gumi szalszakadt e, a felniben nincs e ütes, vagy nem repedt e stb. Ha egy gumis megnezi, feldobja a centrir gepre es azt mondja tuti, akkor szerintem ez korrekt ár.

    (en amennyit szivtam mar uj gumikkal is vibracioval, meg egyenes futassal, biztosan nem vennek hasznalt gumit, még nyárit sem, de mondjuk en erre extra kényes vagyok :D )

    (#71283) adorjant mit kell itt cserelni amugy? Azt a müanyag lapot, a raragasztott tükörrel lehet külön cserelni? Remelem nem ugy van, mint minden itt a 21-ik szazadban, hogy a tükör csere az csak ugy müködik ha az ember a motort es a futomüvet is csereli :DDD

    (#71285) e.vid ez volt a 2-ik tippem a pillanatragaszto utan, köszi :))

    (#71288) Calogero höhöhö :P :D hat azert a 9-ik evet tapossa már a kis csühös, megbocsatom neki az ilyen jellegü hibakat ;) Ezen kivül a legnagyobb fejtörest tovabbra is a hangszoro megcsinaltatasa es a jobb oldali hatso karpitnal tapasztalhato valami minimalis cicerges okozza....mind1 ik megörjit, de 1 eve nem sikerült pontot tenni az ügy vegere....talan majd most husvetkor vagy nyaron :))

    Amugy meg halad, megy vilagit, kerepel....mindent ugy csinal, amit es ahogy egy dizelnek kell :C

Új hozzászólás Aktív témák