Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Declare #73762 üzenetére

    Ez a kedvenc szösszenetem a mindenféle külföldön élö magyarokat tömörítö arckönyves csoportokban is, mikor bedobják ezt a" jajj, hazaugrok magyarba " és hasonló szófordulatok, ebböl annyira süt a felsöbbrendüség érzése, hogy most itt térdre, imára, mert Kovacs HansJürgen Béla tiszteletét teszi a pórnép között... :D

    Tudom, hogy direkt, irónikusan írtad, nem is esetedre értem, hanem úgy általánosságban megmosolyogtató ezeket olvasni sok helyen. :)

    Luck Dragon:
    A képek és a valós állapot között ilyen mértékü eltérések sajnos a legtöbbnél lesznek is, a képekröl nagyjából egy átfogó képet fogsz kapni csak, sokszor az apróbb sérülések sem feltétlen látszanak.

    A karcokat pedig a legtöbb eladó - én mondjuk annyit megjegyeztem a hírdetésben,hogy " korából adódóan apró karcok, ajtórányitások lehetnek " - nem feltétlen írja bele, mert egy ez 8-12 év körüli autónál szinte elkerülhetetlen, így ök is " természetesnek " veszik szerintem. ( meg ugye passzol erre a " de hat ez egy használt autó! " felkiáltás részükröl, tágra nyitott csodálkozós arckifejezéssel párosítva ) :)

    Ahogy Declare is írta, egy polír kihozza a kisebbeket, persze ha alapozóig, vagy fémig van nyársalva, azt nem feltétlen, de ezt úgyis személyesen fogok látni.

    Kitartás a kereséshez, nekem is a Veci 1-1,5 hónapnyi nézelödés, várakozás után lett meg, nem szabad feladni. :)

Új hozzászólás Aktív témák