Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz WP14 #73998 üzenetére

    Annál azért gondolom egyszerübbnek a kérdést, mert volt szerzödés, amibe bele van / lehet írva mindenféle kitétel, "eladáskori állapot", stb, illetve olyankor a jótállás is fennáll, relatíve könnyen bizonyítható, hogy a hiba már eladáskor is létezett ( tekintve, hogy a HF probléma nem 1 nap alatt történik meg ), ergo nem szívesen mennek bele ilyen cigánykodásba, mert ott nehezen jön ki, hogy nem Ö a hunyó.

    De egy ilyen esetben, hogy Te elmész a gumishoz kerék/gumicserére, de akár sima szervízes is lehet, ahol a Józsi a végén annyira unja a banánt, hogy gyorsba feldurrantja, közben mondjuk elnyalja légkulccsal - amit ugye, ha nem állsz felette, akkor nem is biztos, hogy látod, ergo bizonyítékod Sem lesz -, majd X idövel késöbb észreveszed, hogy mi történt. Utána visszamenve kevés esélyt látok rá, hogy a gumis/szervizes majd elismeri, hogy "jeszoké, én voltam", adom a javítás árát.

    Hasonló téma Volt nem olyan rég Fb-on az egyik Szentmihályi úti gumis eset - aminek a valóságtartalmát ugyan nem tudom igazolni, tehát lehet hoax is -, aminél nem is túl olcsó felniket bactak össze, majd persze mindent tagadtak, még azt is, hogy a tulaja ottjárt volna...

    És persze az is megeshet, hogy csak én élek ilyen pesszimista, rosszmájú világban. :)

Új hozzászólás Aktív témák