Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz Kickass #76529 üzenetére

    A nagy részével egyetértek. Pár dolog... (Illetve kétszer ugyanaz.)

    magyar vezetők nagytöbbsége nem tud autópályán közlekedni

    Ehhez adódik még a magyaros fűszer, vagyishogy mindenki szent meggyőződése az ha már kifizette az autópályadíjat akkor ő azt csinál amit akar.

    Felesleges önmagunkat ostorozni, így van ez a többi néppel is. Ugyanolyan arányban vannak s*ggfejek az utakon másutt is. Gyakran járok az M0-on M6 és M5 közti szakaszon 2x3 sáv, a legszélső általában üres. A belső és a középső pedig tele, és a legtöbb nem magyar rendszámú. (Ezen a szakaszon amúgy erős a tranzitforgalom.) Ja, és persze a belsőben 110-zel megyünk. Rendszeresen előzők úgy, hogy a legszélsőből 110-zel a belsőben megelőzőm a 90-nel közlekedőt, majd ismét kettős sávváltással vissza a külsőbe. (Persze kellő körültekintéssel.) Néhányan ilyenkor reagálnak és kijönnek a külsőbe, de a nagy részük bambul tovább, és lehet, hogy engem hülyéz le éppen.

    Környező országokban autózva sem tapasztaltam, hogy jobb lenne a helyzet. A horvátoknál pl. még súlyosabb szerintem. Nem magyar dolog ez, bőven általános.

    Illetve amit még észrevettem az az, hogy nagyon sok vezető a tükröt csak akkor nézi, ha a sérót lövi be. Iszonyatos helyzeteket tud teremteni, mikor látom, hogy nem nézi a tükröt, és még arra is nekem kell figyelnem, amit neki kéne figyelnie a saját tükrében. Párhuzamos közlekedésnél pl. nem úgy van az, hogy csak megyek mellette, mert az ő sávjában lassít vagy áll valaki. Simán áthúzza elém, majd én vigyázzak.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák