Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz elistvan #77696 üzenetére

    Szia.

    Amennyire pár belsös képet megnéztem, szerintem Volt belöle gyárilag navi-val szerelt verzió is, nem érdemes gyári rendszerrel kiépíteni esetleg?
    Kérdezem ezt csak amiatt, mert a müszerfalban lejjebb van a rádió, ergo ha oda beraksz egy 7"-os kijelzös navis rádiót, akkor mindig le kell nézni a navigációhoz, amivel együtt lehet élni, kérdés, hogy nem zavaró/veszélyes-e esetleg.( De ez csak az én véleményem természetesen )

    A rádiók maguk kb megegyeznek egyébként a C Vectra rádióival, ergo kell hozzá egy beépítökeret pluszban ( a rádión kívül ), ami a müszerfalban tartja a rádiót, plusz persze a rést is kitölti.

    Ahogy nézem a MM kínálatát, az butább ( csak rádió, MP3, USB ) 2DIN-es fejek is 50k körültöl vannak, ami multimédiás, pedig tényleg karcolja a 100 ezret ( Sony, Pio, Kenwood ), szóval ott nem olcsó.

    De ha rákeresel, hogy "2 DIN navigációs multimédia" szerintem böven fok kidobni találatot.: Pl [akár itt], vagy akár [ezen az oldalon], itt akár egy Sony, vagy Kenwood fej is belefér a keretbe, hogy pontosan melyik kezeli a tolatókamerát, azt meg kell lesni.

    Remélem valamennyit segített. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák