Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok!

    A "Milyen autót vegyek?" topikból lettem ide átirányítva. Tegnap a Hahun megpillantottam egy olyan autót, ami nagyon megtetszett, ez az Astra H 1.8 Cosmo. Felhívtam a kereskedést is ma délelőtt: Ausztriából hozták be, 2015-ig vezetett szervizkönyv, átnézésre és próbaútra van lehetőség az M3 Autópark környékén (mivel nincs rajta rendszám). Szerintetek milyen a hirdetés alapján a gép? A gumik 12 évesek, azokra alkudnék egyértelműen. A motorról jókat olvastam, attól egyelőre nem félek.

    Külsőre és felszereltségre is pont abba a kategóriába esik, ami engem érdekel. Szegedről kicsit macerás logisztikailag a történet, úgy hogy egyelőre még csak gondolkodok, hogy mi is legyen.

    Van valakinek tapasztalata amúgy az M3 Autóparkkal? Illetve a Szentmihályi úton esetleg tudtok szervizt, ahol vállalnak vásárlás előtti átvizsgálást? Nagyjából 1.3M tudok rászánni a vételárra, ezt lőttem be Hahun is limitnek. A kereskedő említett valami környékbeli Opel szervizt, én nem találtam meg neten.

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák