Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz lenko #124651 üzenetére

    Majd a DSG-t lemotorfékelem, hogy ne induljon el magától ;]

    Amúgy látod, hogy te képviseled a kisebbséget, fogadd el, hogy élvezetesebb vezetéshez kell a fék használata amit a jelek szerint a Trexar nem bír olyan magabiztosan és biztonságosan mint egy márkásabb társa.

    Személy szerint, inkább fizetek többet, de tudom, ha a pályán 140-nél kell tolnom és vészféket akkor nem robban szét a fékem darabjaira és sokan is így vélekednek, nem pedig azért, mert szeret tailgate-elni.

    Ezt úgy mondom, hogy 1,5 éves a jogsim az elején én is az általad leírt módon vezettem, 4.2-es fogyasztással 90-ről engedtem be a faluba fék nélkül úgy, hogy a táblánál legyek kb 55-tel. Kigyorsítani úgy gyorsítottam falunál, hogy táblától a váltó nem váltott vissza 6. sebességből (azóta már tudom, hogy több kárt tettem ezzel, mint hasznot, hogy 1150-es fordulatról gyorsítottam jó lassan ki).

    Azóta felment az átlag fogyasztásom 4.8-ra, de legalább már nem megyek a környezetem agyára, hogy maximálisan betartom a kreszt és meg kell mondani, hogy azért élvezetesebb is a vezetés.

    Ettől függetlenül mindig hagyok annyi helyet az előttem lévőtől, hogy ha egy sportelőző elnézi a távot akkor nagyon nyugodtan beférjen elém és ne engem szorítson le.

    Féken meg azért sem spórolnék, mert nem csak a sajátom de mások életén is spórolnék azzal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák