Új hozzászólás Aktív témák

  • fesii

    aktív tag

    Sziasztok
    Kérnék egy kis útbaigazítást, mert tudom, hogy egy használt autó vásárlás mindig necces de ezek a német 20ezer féle motortipustól már égnek áll a hajam. Plusz adalék, hogy nem vagyok egy autómániás emberke.
    Először egy 1.4 tsi octávián gondolkodtam de pár cikk után úgy jött le mintha ez a kivitel szinte nem is létezne és mindenhol az 1.2 tsi-ről van szó. Igazából elég lenne nekem biztos az 1.2tsi is de azért paraszti ésszel úgy érzem, hogy ilyen kis motornál nagyon kivan hegyezve minden, hogy ebből kitudtak hozni több mint 100 lovat. Tévedek?
    Ha jól tudom a láncos vezérműszíj-nél van valami gyári probléma de ha jól tudom ha az előző tulaj kicseréltette a láncot meg valami feszitőt akkor már attól se kell félni. Vagy felejtsem el ezeket a ?2013? előtti autókat amik még nem szíjasok hanem láncosok?
    2.5 3 milliót szánnék rá két dolog érdekel legyen benne klíma meg tempomat semmi más.
    Példa kedvéértEBBe asszem pont nincs tempomat de elvileg vezérlés kicserélve egy kuplungolás meg olaj stb szervizek elvileg beleférnek a keretbe.
    Futásteljesítmény alapján igazából egy diesel is lehetne de ott meg aztán végképp elveszek a két betűs típusokba, illetve nincs tapasztalatom de nem vagyok egy diesel párti.
    Elolvastam a fórum elejét meg elolvastam még jópár cikket de minél többet olvasgatok annál inkább úgy érzem vennem kéne egy biciklit. Itt is nagyon jól levan irva a motor típusoknak a problémái de azért az sokat segítene ha odalenne írva, hogy ez kevésbé sz@r vagy éppen halálra ítélt motortipus...
    Használat: főképp Győr-Szhely közötti ingázás. bevásárlás, nyaralás stb.... évi 15-20e km maximum
    Köszönöm ha valaki elmondja nekem melyik a számomra kevésbé rossz változat :)

Új hozzászólás Aktív témák