Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz simonjoe #172041 üzenetére

    Tehát sárgát a pirossal összekötni és a piros helyére, rendben. Ezzel lesz az, hogy mindig be tudom kapcsolni a rádiót, igaz? Bár most, hogy megtisztogattam a belsőt, ahogy (#171876) rolo555 írta korábban. Most jó, tehát nem kapcsol be random, se a klíma, se a rádió.

    Más:
    De tegnap gyerekek....hát rendesen megszop@tott. Hazafelé egyszer csak nem akart menni, hiába váltottam, semmi, még épp félre tudtam állni, leállt az egész. Utána nem indult, de úgy nem, hogy alig forgatott az önindító, utána elment az óra, tehát mintha az akksinak vége. Igen ám, de ettől függetlenül minden elektromos cucc működött, az óra mért, rádió minden, de indítózásra semmi. Aztán pár perc várakozás után meg pöcc-röff beindult. Jött is szépen, míg nem megálltam a szomszéd faluban, na onnan megint semmi, leparkoltam és ugyanaz. Addig-addig, hogy jött a segítség és érdekes módon bebikázva rögtön beindult, míg végül hazaérve leállítottam és ugyanez.
    Namost akksi jó, bikázva indul, jól tippelem, hogy ez önindító lesz?
    Aztán ha már ilyen hosszúra sikerült, még kérdeznék egy olyat, hogy a benzin mérőt nehéz cserélni? Tegnap már világított a lámpa, tankoltam 5e-ért, erre felment félig...gyanítom nem ilyen kicsi a tank :)) ránéznék, hogy ezzel mi a gond.

    Bocs a hosszért és köszi a segítséget mindenkinek.

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák