Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz rob210 #184667 üzenetére

    Na várj, én nem azt mondom, hogy ezt nem lehet jobban megcsinálni, DE.

    Az autóvásárlók nagyobb része abszolút nem ért a kocsihoz. Nézd meg a tegnapi részt, azt a kocsit meg se szabadott volna venni, erre pl. abszolút jó ez a szolgáltatás. Nem a fényezés a lényeg, mert van, amikor elmondják, hogy ettől még szépen megcsinálták, hanem pl. ha a fél futómű lóg, vagy a küszöb menthetetlenül rohad, esetleg a motorból folyik az olaj, a gravitáció miatt természetesen lefelé. De már az is sokat elárul, ha itt-ott igénytelen gányolást lát az ember, és sorolhatnám. Ezeket felmérik neked, helyetted, majd elmondják, hogy teli áron mennyi lenne a javítás, igaz, náluk. De ők általános szerviz.

    Szerinted egy átlagember alánéz az autónak? Eleve, hova megy felemelni, feláll egy magas padkára és befekszik alá, vagy mi? Ha azt nézed, 20e-ből leveszik a válladról a gondot, és kapsz egy papírt, amivel alkudhatsz, ha éppen szar a kocsi, vagy viheted egyből, ha jó vétel.

    Persze, ha van aknád, meg fél órád az eladóval, egész más a helyzet. De tudod az se jobb, ha a kereskedéshez közeli szervizbe viszed, mert biztos van ott ismerőse, és azt mond, amit akar.

    Szerintem ez igenis jó, hogy létezik ez, és az ilyen szolgáltatások. Igenis legyenek a tegnapi adáshoz hasonló romok eladhatatlanok az országban, mert teljesen felesleges azokat az életveszélyes ócskavasakat forgalomban tartani.

Új hozzászólás Aktív témák