Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz rasotamas #200018 üzenetére

    Ha eltolják az ajtó felé, akkor egy oldalról jövő ütközéstől kevésbé védene.
    Régi Passatom van, de ültem újban is és az újat szűkösebbnek érzem elöl, hátul egyaránt. Attól, hogy az autó külméretei nőnek, még a belméret nem biztos. Az ajtók jól láthatóan vastagabbak. Kíváncsi lennék az ajtóbehúzók közti távolságra, mert a hátsó ülésen kb ennyi hely van.

    4 gyerekes családnak a rokonságban Tiguan van. Akkor vették, amikor a 2 nagyobb már már egyetemista, a 2 kisebb még gimnazista, a hátsó üléssor ülései inkább csak a két helytakarékos lánynak élhető, de ők is filigrán alkatúak és aktív sportos életvitelüknek köszönhetően könnyebb hajtogatni őket.

    Nem, ezek a 7 személyes autók átlag magyar felnőttekkel élhetetlenek 1 óránál hosszabb utakon, inkább csak szükségmegoldás. Az az élhető, ahol a hátsó üléssor sem a kerékjárati ívek között van, hanem előtt, de azt kisbusznak hívják.

    rbalint88: feleségem is 170 cm magas, én meg majdnem 2 méter. Nekünk felmerült a tetőcsomagtartó, síbox is a babakocsi számára és akkor szabad marad a csomagtartó. Ráadásul a koszos kerekű babakocsinak is mindegy.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák