Új hozzászólás Aktív témák

  • SzlobiG

    félisten

    válasz SzlobiG #202703 üzenetére

    Megvolt a Passat próbakör még pályán is mentem vele, 0-ról padlót is próbálhattam, hát nem semmi mit lép a bitdi. :Y

    Viszont...elől a lökös fújva volt ráadásul olyan mód, hogy jutott a festékből a fekete felületekre is azaz nem maszkolták el...a bal ajtó cserélve volt, de az legalább korrekt módon. A balos ajtón belül kb vállmagasságba rohadt nagy púposodás ezt múltkor észre sem vettem, nagyon zavaró és csúnya is elvileg már 80e km-nél is ilyen volt, ami azért durva egy ilyen kaliberű autótól. A panó tetőn az egyik szigetelő gumit cserélni kell kirágta a nyest vagy a fene tudja. Vezetőülésen a baloldali támasznál kicsit ki van szakadva.

    Nagyon hangos a motor nem is kell padlózni hozzá, de bejön az utastérbe rendesen, nem gondoltam volna. Hátsó ülésen ülve nagyon rázkódik a hátulja szó szerint rossz hátul ülni, valami szilent lehet vagy a fene tudja.

    Viszont tetszik az autó pl ez a Virtual cockpit nagyon szép meg úgy minden látszik, hogy minőség azért ott van, jó vezetni a színe is jó élőben, de úgy gondolom ennyi pénzért egy 5 éves autónak jobb állapotban kéne lennie, mert az én 14 éves autóm szebb állapotban van. :(
    Még ugyan gondolkozok rajta, de szerintem ez is ott marad, egyre esélyesebb az a barna mondi annak a beltere szó szeint makulátlan csak hát az nyílván más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák