Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz Kiskokó #42998 üzenetére

    Sajnos ehhez hozzá kell szoknod! Mármint ahhoz, hogy egy bizonyos anyagi szint fölött az adott egyén kivív egy bizonyos ellenszenvet az "átlag" emberben (nem mindben)!
    Miért? Roppant egyszerű! Egész pontosan arról van szó, hogy egy szimpla 3 műszakos gyári melós vagy egy iskolai takarító néni is megérdemelne egy magasabb anyagi szintet. Szerintem megdolgozik érte. Nem is kicsit. Ő is örülne ha beülhetne, illetve fenntartaná, élvezné egy ilyen autó minden kényelmét és extráját.
    De ő nem abba az életbe született. Neki nem olyan lehetőségeket dobott az élet! Ez van! Neki és sokaknak meg kell barátkozniuk azzal, hogy ő nem engedheti meg magának. És ez nehéz. Először szomorú, aztán dühös és így tovább.

    Szép amit itt leírtál, de kérlek, ne várd el mindenkitől, hogy az ő szemükben Te legyél a kivétel!
    A kocsi a szüleidé. Ezzel miniden ok. "Megkaptad" tőlük, használod!
    Azaz, nem önerőből jutottál hozzá. Se hitel, se kp. Fogalmazhatunk úgy hogy egyszerűen csak az öledbe pottyant? :U
    Van állásod, dolgozol, nagyon helyes! De még mindig a szüleiddel laksz - gondolom én - vagy nem!? Esetleg saját kifizetett lakás, vagy albi, vagy hiteles lakás?
    Te tankolod, fizeted a biztosítást és az "olcsóbb" szervizeléseket. Még szép, aki használja az fizet, ennyi... de lesznek majd drága szervizelések is sajnos...

    Hangsúlyozom, semmi bajom veled, sőt...örülök neki, hogy van bátorságod kiállni magadért!!

    És örülök a sikereidnek is, csak így tovább. Ha meguntad az ódit gurulj egy felénk, átveszem! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák