Új hozzászólás Aktív témák

  • degec

    senior tag

    GYEREKEK! SOS !

    Hú basszus! fél éve mag akarom kérdezni hátha valaki !
    Szóval a passaton a gyári méretű 235/45 r17 -es mislejn primacy3 as gumijaim hülyére kagylósodnak, mivel 99,9% ban egyedül járok vele, gyári értékre vannak fújva a gumik.-.stb futómű állítva van évente tök atom minden.. mégis kagylós lesz, lehet ott csesztük el hogy minden tavasszal elsők hátra hátsók előre, állítólag nem szabad forgatni ! Szakszerűen tárolva van sötétben állandó 20 fokban kazánház... :) lekenve nincs semmivel lemosva és annyi, ettől nem öregedhetett el 2 év alatt, összesen mentem vele 2 év alatt 20 ezret ezeken a papucsokon..
    Iszonyatosan búg már, kerékcsapágyak cserélve voltak tavaly.. szóval nem az búg..
    OKÉ kaka, de mit lehet ezzel kezdeni? lehet baromság de nem lehet ezt valahogy, ezt a kagylós részt lecsiszolni lekoptatni akármi, gumi klinikán..? Most teletankolom és megrakom ásványvízzel megyek vele egy tank gázolajat ide oda, sokat nem fogok vele elérni.. meg ez ökörség nyilván..
    Egyéb ötlet bármit szívesen veszek ami értelmes..! 2 éves gumit nem hiszem hogy ki kellene dobálni, ráadásul a legkisebb sebességindexűt vettem, hogy puhább legyen eleve..már ami elérhető volt..!
    Kövi gumi Conti lesz az tuti, de addig ez van... Thx !
    (annyi okos van itt hátha valakinek van infója)

    rob210: durva ez a vas ! :D horzsol nagyon ! duplacső 1.4 szopóbengának de kell ! turbó letüsszent benne tuti!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák