Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz Rick4 #79325 üzenetére

    Meg egyébként bocs de ez nem a szabálytisztelő becsületes magatartás amit írsz, hanem az ostoba birka módi, azért gondolkodó emberek vagyunk ...

    Éjjel 2-kor mész valamerre, ott egy 30-as tábla. Nem lassítasz. Miért? Kint volt, és lassítanod kell, ha ez neked tetszik, ha nem.

    És ha egy stop tábla van ott az üres úton az egyenes út közepén ahol nincs is kereszteződés, akkor megállsz ott és életed végéig ott ácsingózol?
    Nehogy már bakker ennyi menjen csak, hogy így egy beleégetett statikus program fut, hogy a szabály az isten, be kell tartani pont. és mindegy mi a kontextus vagy mi történik, mi a valós helyzet stb.
    Ettől nem biztonságosabb hanem egy ponton túl veszélyesebb lesz a közlekedés is meg minden, mert ez már égbekiáltóan nagy butaságra vall.... véletlen se hallottál még olyan szabályokról más területekről akár, amik nonszensz dolgok, és senki nem tartja be mindenki megkerüli, mindenki tudja hogy szar a szabályzás? Te azt is ész nélkül betartod SŐT elhiszed hogy az úgy van jól? :U

    Az hogy mi a szabály, meg hogy mi lenne ésszerű, jogos, igazságos stb. az sokszor baromira nem esik egybe ... nem sokra tartom az ilyen gondolkodást meg kell hogy mondjam - és itt jó lenne most nem azt beleérteni a mondandómba, hogy bármiféle módon is a szabályok megszegését vagy megkerülését pártolnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák