Új hozzászólás Aktív témák

  • cool13

    őstag

    Nem akarom elkiabálni, de lehet meg van a Golf utáni gépsárkány. Kijavítanak, illetve cserélnek rajta amit kell, aztán meglátjuk. Kap egy új szélvédőt, meg megjavítják az egyenetlen járást. Ha kész szólnak, megtekintés, kipróbálás, ha jó akkor hozom haza. :)
    Márkakereskedés (igaz Opel) de nagyon korrekt volt a hozzáállásuk. Nem murvás nepper placc. Bizalmatlan típus vagyok, de itt most nem érzek semmi gyanakvásra okot adó dolgot. Ráadásul átvizsgálják ők is rendesen amikor beszámítják.
    Szóval hamarosan kiderül.Vannak hibái, de ez elenyésző a Golfomhoz képest. Szeretek velük piszmogni, szépen kipofozom. Két nagyobb dolog van, sok kis apró kavicsfelverődés a motorháztető elejének az élén és környékén, és a jobb első lámpa egy kicsit beljebb van a síktól a sárvédő találkozásánál. Volt már elem fényezés rajta, végig lett mérve, de nem volt széthajtogatva. Majdnem végig vezetett szervizkönyv.
    Már egyszer pont ugyan ilyenem volt, még a színe is ez. Imádtam.
    Ha összejön, kellene vezérlés szett jó áron, hátha tudtok. Vagy vegyem ki a golfból. Most volt cserélve húszassal ezelőtt. :D

Új hozzászólás Aktív témák