Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Ha valaki mostanában akar fasza fejhallgatót venni, a sony wh-1000xm3 most épp £180 (kb 80khuf) a sony hivatalos angol boltjában: [link]
    Elsőre drágának tűnhet, de ennyiért ilyen fejhallgatót nem gyakran kapni. Igaz, most az új cucc az xm4, talán nem is olyan sokára már jön az xm5 is, de ettől az xm3-nak nem lesz szarabb a hangja vagy a szolgáltatáskínálata, 2 éve még a teljes szakma el volt ájulva tőle, a hangminőség meg olyan dolog, hogy nem avul el. Egy normális állapotban megőrzött 30 éves hangfal is tud szépen szólni ma is, szóval az, hogy nem aktuális modell szerintem ne tartson vissza senkit, mert nem használt, hanem dobozos, garis, új, csak raktársöprés van.
    Ez a kategória újonnan bőven £300 fölött szokott menni, biztos vagyok benne teljesen, hogy jobb játékra is, zenére is, filmre is, meg bármire is, ami hang, mint szinte bármi más a 100k alatti kategóriában újonnan. Plusz ha nem vagy érzékeny a zajszűrésre, konkrétan ezek a sonyk rendszerint körbeverik a világot zajszűrésben.

    Ennyiért szerintem ez már nem az "ajánlott", hanem az "ezt vedd és kész" kategória ez, kivéve ha valamiért számodra ez a konkrét típus nagyon nem passzol, nem kényelmes, vagy valami.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák