Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    válasz kislaki92 #21259 üzenetére

    örök kérdés. Persze a fegyverzet itt nagyon fontos.

    én alapvetően a szovjet/orosz fegyverekre szavazok, főleg a zord kürölmények miatt.

    Első az ak74m Általános célú, végtelen lőszer van hozzá gyakorlatilag. Mind támadó, mind mesterlövész célokra jó. Igaz van jobb, de a sokoldalúsága, könnyen hozzáférheősége miatt ha ilyenem van, már nem fáj a fejem. :) Plusz persze távcső, hangtompító és gránátvető. Kimaxolva pontosságra.

    A második a vss vintorez. Ezt nagyon szeretem, de ez csak középtávú mesterlövész célokra jó. Támadásnál nagyon szűk a tárkapacitás és a célzás is nehézkes a távcső miatt. A lőszer elérhetősége változó, általában csak speciális feladatokra használom, spórolok vele.

    Aztán ott a nagy kedvencem a dragunov puska. Nagy távolságú mesterlövész célra használom. Nagyon kevés a lőszer, messzi célpontokat lövök vele célterületre való behatolás előtt. *

    Külön kiemelném a hk mp5-öt. A játék elején jó szolgálatot tesz. Később hangtompítóval gyengébb ellenfelekre és szűk helyekre nagyon jó. Kaliber váltás után végtelen lőszerutánpótlása van.

    Shotgun is kell, a dögök ellen bóklására. toz 34 a játék elején vadászásra, nagyon pontos, távolabbra is, de életveszélyes helyzetbe kerülsz ha kilövöd a 2 skulót. Amíg tárazol leszednek.
    Jobb a chaser 13 vagy az spsa14. De ezeket is lassú tölteni. Közelharcra dögök ellen javaslom. A saiga nagy jóság, bár kicsit csalásnak érzem. :))

    Pisztolyt csak hobbiból tartok, inkább dísznek, kedvencem a pb1s olyan szovjet titkosszolgálatos fílinget ad. :))

    A grozát én is kiemelem, kedvelem. Nagyon jó támadó fegyver, rohamra ne használj mást. Nagy tűzgyorsaság, nagy pontosság. Abszolút sebzés. Ugyanakkor nagyon nehéz beszerezni a korai stalkerekben és használódik is piszkosul. A 2. és 3. részben már jobb a helyzet, de általános vagy mesterlövész célra gyenge. Az én harcmodoromhoz nem annyira jó. Inkább húzós helyzetekből vágom ki vele magam, mint az x laborok, vagy szarkofág, átkelés Pripyatba stb.

    nato fegyvereket nem sokra tartok. Túl sok karbantartást igényelnének. Inkább kiegészítőnek tartom, ha már úgyis van lőszer hozzá pár banditának jó az. :DD

    *milyen szakszerűen fogalmazok. :DDD

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák