Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    válasz _q #12785 üzenetére

    Tényleg nem szabad sokat agyalni ezeken a dolgokon. A warp stabilizatort sem tud kijavítani normálisan egy egyenetlen mozgást. Akkor fogod úgy látni mintha hullámozna az egész kép.
    Ahogy írták a többiek is, a ninja járás segít a legtöbbet. Lehet furcsán néznek majd rád, de kit érdekel, ha jó videót akarsz csinálni, és mondjuk egy vissza nem térő alkalom. Koncentrálj a látottakra, a többit zárd ki valahogy, vagy ne, de a lényeg, hogy legyen meg a felvétel :D
    Én egy akciókamerával csináltam minisorozatokat és 1snittet többször is fel kellett venni(4-5* vagy többször), hogy kinézzen valahogy, és igen, csak jó fényben, kiszemelt idő volt a nyári 12-15órás időszak, de itt is sietni kellett, mert változnak a fények.
    Nagyon jó dolgokat leírtak neked, érdemes szem elött tartani ezeket :K
    Nekem nincs stabi a gépbe pedig aztán nem ártana, sok esetben mondjuk 1080/60-ba vagy 720/120Fps-be csinálom a videót, és ezt lassítom vissza, így a remegés már nem szembetűnő.
    És tényleg javulni fogsz, ha vissza nézed saját videóidat, feltéve ha még vissza nézed - mert tudod, hogy mit rontottál el és már rá sem tudsz nézni, de ez csak köztes állapotok.
    Viszont nagyot lehet zakózni is, ha mutogatod a haveroknak, és mindenkinek tetszik, ekkor elhiszed, hogy jó amit csinálsz - na ezt nem szabad elhinni :D

    Legelőször még egy Dell D610-el csináltam videókat, csak hamar letettem róla és csak az idő múlt, majd jött a Lenovo T400, ennek is meg voltak a hátrányai, mert nem erre találták ki, ezért is szerkesztettem és rendereltem 720p-be. Most jött megint egy váltás, így is csak 1080p lesz a végkimenetel, viszont nem mindegy mi lesz a végeredmény :)

Új hozzászólás Aktív témák