Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz _q #12969 üzenetére

    Szerintem meg Jancsó Gergő nem ért hozzá, legalábbis nem olyan értelemben, mint amiről a csatornája szól. A véleményem nem arra vonatkozik, hogy jó fotós-e, én nem vagyok enteriőr fotós, nem ismerem a szakmai standardokat ezen a téren (de megítélésem szerint ügyes enteriőr fotós, semmiképpen nem szólnám le az eredeti munkáját).

    Viszont a csatornája nem az enteriőrfotózásról szól, hanem fotótechnikáról úgy általában véve és amit ezen a téren előad, az nem ritkán elnagyolt, felületes, sőt gyakran konkrét tárgyi tévedésekbe esik. Ez nem csak rá jellemző, de a nyugati fotósok/videósok is hamar elvéreznek ha ki kell mozdulni abból a zónából ami a saját területük. Lehet valaki attól még tök jó fotós, hogy kamerát tesztelni nem tud. Csak ugye akkor ne teszteljen kamerát csak azért, mert nem akar kimaradni ebből a youtuber infuencer aranylázból.

    ---

    (#12970) Kukcaman: Még nem néztem meg, mostanában tanfolyamra is járok esténként. Ezt az egész mikrofon beszerzős történetet odébb toltam pár héttel, nincs nekem ehhez most türelmem. De fent van a listámon. :)

Új hozzászólás Aktív témák