Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz #86564352 #77825 üzenetére

    "ha nagy ritkán sötétség van és magát se tudja megjavítani, akkor másik gépen kell csinálni egy pendrive-ot."

    A telepítő DVD kéznél volt. A pendrive sem hiszem, hogy többet tudott volna. Vagy igen?

    (#77826) Geth

    "A rendszer hibája az, hogy egy rossz driver ekkora galibát tudjon csinálni.
    Nem informatikus vagy, ugye?"

    Ha elolvastad volna azt a rövidet, amit írtam, akkor ilyet nem írtál volna. NEM EZT ÍRTAM. Ez egy önkényesen kiemelt részlet, ami közel sem tükrözi az általam leírtakat. Ezt írtam: " A rendszer hibája az, hogy egy rossz driver ekkora galibát tudjon csinálni." És van folytatása is: "Ki gondolta volna, hogy egy neves alaplap gyártó Microsoft által aláírt drivere ilyen? Addig "rendben" van, hogy kiakaszthatja a rendszert, de az már nincs, hogy annyira, hogy a csökkentett mód sem tud elindulni és nincs lehetőség egy régebbi (a hibát megelőző) működő configot betölteni." nem véletlenül hagytad ezt ki, mert akkor nem írhattad volna azt, amit írtál.

    Akkor elemezzük. Írtam, hogy ki tudja akasztani a rendszert egy rosszul megírt driver. Viszont, ettől kezdve az a Windows sara, hogy a rendszertől teljesen függetlenül indított telepítő DVD, ne tudjon ezzel kezdeni valamit. Ez már nem normális. A csökkentett módnak kell futnia a rossz driver ellenében is, mert az nem töltődik be ilyenkor. Sőt kell lennie egy olyan utoljára futtatott jó konfigurációnak is amivel helyre állítható a rendszer. Legvégső esetben ennek működnie kellene.

    Hülyeségeket bárkinek az írásából összetudok rakni, ha csak bizonyos részeket emelek ki.

    Ha neked a start menü cseréje hatalmas buheráció.... Most is le van cserélve és a világon rendkívül sok embernek és ettől stabil a rendszer. Itt a topikban nagyon sok ember ennél sokkal nagyobb mértékben buherálja a Windowst. Ezektől kiakadhat adott esetben, de annyira nem, hogy a csökkentett mód ne tudjon elindulni és/vagy az utoljára futott jó konfiguráció ne tudjon betöltődni. Az már tényleg csak hatalmas buherálás után lehetne csak lehetséges. Annyira viszont nem volt buherálva. Különösen nem első alkalommal.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák