Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Hi!
Most eljutottam oda, hogy minden kapcsolódáskor be tudok jelentkezni, de csak minden másodiknál van adatforgalom(!!!), a többinél nem jön be semmilyen oldal, sem pedig ftp, vlamint a ping se megy (DNS-t sem tom pingelni, pedig be van állítva fix-re).
Apropó, Axelero DNS nem a következő?
145.236.227.108
145.236.88.66?
Nekem ipconfig /all ezt írja ki, ezeket (ha rendesen műkdödik a kapcsolat) tudom pingelni, amiket te adtál, azokat nem:(
Mégvalami: win-t már újratettem:)
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
Nekem megint most volt egy jó kis bájcsevejem az Axelero-val. Kezd elegem lenni.
Ma is fura dolog történt. Felhívom, kér ügyfélszámot...megadom. Kéri a windows által adott hibakódot...mondom megnézem...erre csatlakozik, csak nem jön be semmilyen oldal. Na mondom fasza...felveszi hibának, elköszönök, leteszem a telefont, felcsatlakozok és megy a net. Ez megy már 3 napja. Felettébb érdekes. -
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Köszi, de ez mit jelent?
Egyébként megcsináltam a Loopback Test -et. Az se megy, ezt a hibakódot írja ki:
0x34d8
Meg azt, hogy nem megy, meg estabilised, meg ilyeneket. Tehát lehet, hogy a kártya romlott el? De mitől? Senki se nyúlt hozzá, meg az Eszközkezelőben is rendben van. -
Fisha
őstag
753 The connection could not be disconnected because it was created by the multi-protocol router
This connection is being used by Routing and Remote Access. Use the Routing and Remote Access service to disconnect the connection. The connection appears in either the list of routing interfaces or the list of remote access clients. -
Zoltán
őstag
Segítsetek légyszi!
Nem tudok a nethez csatlakozni néhány napja. Az ISDN kártya drivere jól van telepítve, a tűzfal sem zavar be. A freewebes és freestartos hozzáférésem is működik másik gépen, itt most egyik se. Minden beállítást próbáltam már, mégse megy. Kipróbáltam a másik ISDN csatornát is, azzal se megy. Azt írja ki (Win98SE) , hogy nem sikerül befejezni a csatlakozást, mert 753-as hiba van. Tudja valaki, hogy az mi? Egy hete még ment. (Most persze másik gépről írok)
Köszi!
Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest