Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    addikt

    válasz vond #27577 üzenetére

    Látom már rendeltél.

    Ennek ellenére leírom, hátha meggondolod magad mikor megkapod.

    Nézz rá a Tenba dna 15 messenger táskára. Külföldről rendelve egy akciót kivárva már közelíti a 30e-s árat.

    Váltáskánál nagyon nem mindegy mit raksz bele sem értékere sem tömegre. Mindennapi használatnál meg igen hamar kijönnek a tervezési és anyaghasználati dolgok. Persze kérdés, hogy mi a mindennapi használat. Használod tényleg, mert szükséges, vagy babusgatod, mert megteheted.

    Nekem volt Manfrotto Advanced Befree Messenger kevesebb mint egy év napi használattól megadta magát. Pedig nem cipeltem hosszan a táskát. Itthon feltölt, felvesz, ki az autóhoz, ott betesz, munkahelyen vagy célállomáson autóból ki, irodába letesz, kipakol, majd visszafelé ugyan ez. Két naponta egy-egy kitérő.
    Gond nélkül cserélték garanciálisan. De olyan helyen ment szét, hogy még egyet nem akartam, mert ez egyszerűen nem ilyen használatra volt tervezzve... Szerencsém volt, hogy az asztalra lerakáskor adta meg magát és nem a lépcső tetején. Akkor azt hiszem sírtam volna... Mert a garancia csak a táskára vonatkozik, arra nem ami benne van. Cseszhetem az új táskát, ha a benne lévő cuccok sérülnek, amiknek az értéke többszöröse...
    Ugye ezeken van laptop tartó nem is kicsi. Pedig, ha belekerül laptop, hozzá a szükséges eszközök, pár oldal papír mert ennek is van helye. Mellé egy jobb minőségű milc, 3 jó minőségű objektívvel, fontosabb fotós kiegészítők, nagyobb powerbank, egy kis üveg vízzel, egy kis kajával, pár személyes minden napi cuccal akkor egy ekkora válltáska még nincs is púpozásig téli. Viszont a benne lévő tömeg már igen nagy és igen magas értéket képvisel a tartalma.
    Itt jön, elő hogy igen is szükséges a jó minőségű strapabíró, jó kopásálló, masszív táska. Nem árt a víz elleni védelem sem. Ami meg biztos, hogy nem olcsó.... De még drágán is nehezen beszerezhető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák