Új hozzászólás Aktív témák

  • [O]-[C]-[B]

    tag

    válasz ignorant #6495 üzenetére

    Nagy grammar-nazi lehetsz ha elkezdesz a nyelvtanban bányászni.

    Tőlem használhatod annak, szíved joga, csak ne legyél felháborodva ha a világ nem úgy gondolkodik mint te. Egyenlőre a világ amiben élünk még nem úgy gondolkodik mint te, hanem úgy ahogyan én. Persze ez semmit sem jelent, csak úgy statisztikailag megjegyeztem. Amíg a Fed volt elnökét és a norvég és német adóigazgatástidézik a cikkek ez így is marad. Majd ha téged idéznek, akkor változtathatsz ezen a helyzeten.

    Az utolsó mondatod meg önmagát próbálja bizonyítani, aminek mint mondtam semmi értelme. Ennyi erővel mi földlakók tekintsük a cigit is pénznek, csak mert a Föld populációjának 2-3%-a - akik börtönben élnek - tudnak vele fizetni. Egészen addig amíg az utolsó börtönlakó képes erre. Nem érzed ezt kicsit perverz kijelentésnek? Ugyanennyire perverz hozzáállás néhány elfogadóhely miatt a kijelentesed is.

    Természetesen ettől függetlenül gondolsz amit akarsz és teszel amit akarsz, viszont az igen nagy arcra utal, hogy csak úgy le 1bitesezed a másikat, csak mert nem él a te "csodaországodban". Hogy megfordítsam a kijelentést, minden fórum, ahova tévedek a hozzád hasonló agymosottakkal vannak tele, akik érvelni nem tudnak, önmaguknak mondanak ellent egymás utáni hozzászólásaikban, majd amikor szembesítik ezzel őket elkezdenek vádaskodni, személyeskedni, terelni, kötözködni és bedurciznak.

Új hozzászólás Aktív témák