Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    No, csak 2 napig volt nalam. Azert leirtam mar parszor, hogy utalom a SUV -okat. :D Ez a dolog ez utan a 2 nap utan sem valtozott, borzalom.

    Kicsit elmentem orultbe, de kaptam egy offert, amire igent mondtam. Az auto a tunere, aki az automat csinalta. Megkaptam tole, amig a sajat nem lesz kesz. Kapott a gep egy hybrid turbot(nevetseges aron, szurke forrasbol). Az eredeti turbom is megmaradt persze, volt inspekcio, es minden okes volt vele, szoval van tartalek. Nem lett az auto jobban megtepve sem, viszont az uj turbo ezt default -on hozza(nagyobb tartomanyban), mig a masik 2.2 -on toltott. Szoval ez az oka, amiert kenytelen voltam belerakni a seggem az X5 -be.

    joamilestoné: Borzalom... Menetkomfort jobb az F10 -ben, zajszint ugyan az, egeszen addig, amig nem mesz 130 -al. Ott mar van szelzaj, gondolom az auto formajabol eredoen, na meg a visszapillantok sem kicsik, van mibol krealodjon a szelzaj. Hatalmasat lep ezzel a motorral, de vezetni nem jo, egyaltalan nem jott be ahogy kanyarodik, ahogy viselkedik az uton. Nem ereztem stabilnak nagyobb temponal. Persze beszallni jobb, meg magasabban ulsz, de nem annyival, ami ugy igazan szamitana.
    Es ami a legszembetunobb! Belul kicsi, nagyon kicsi. Az F10 sokkal tagasabb, tobb hely van a labamnak mindket oldalt, tudok terpeszkedni, itt nem. Hatul szinten sokkal kisebb a labter, es 3 embernek szelteben mar rohadtul kenyelmetlen lehet, mert az auto sokkal keskenyebb, mint az 5er. Az F10 -ben a felesegem szelso vallat nem tudom mar megfogni, az X5 -ben kinyitottam az ajtot. :Y Egyedul a fejter az, ami nagy, tan a 2m -es embereknek szamit, de az atlagnak mind1.
    Nem kell SUV, de ha egyszer megis lesz, az egy XC90 lesz. :)

    cOxeR: Igen, 340 Le korul szoktak futni ezek, a nyulmokus pedig mar igy is hataron van neki. De ebben is egy hybrid turbo van, igaz meg szinten nincs kimaxolva. Varja a nagyobb intercoolert bele, es a valtoval foglalkozni kell, mielott meglesz tepve. 420 loero a celja. Persze DPF meg EGR mar nincsen benne most sem...

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák