Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsianett

    tag

    Csak annyit tennék hozzá az előzőkhöz, hogy az dobálózzon a véleményével, aki egyszer is vaktesztben hasonlított bármit is, mert gondolom egyetlen találkozón vagy tesztelés során ilyen nem volt. Pedig ott szokott ám elvérezni a nagyérdemű ;)

    A minap teszteltem például a fejhallgató erősítőmet, OPA2134, OPA2107, LME49720. Mindenhol egetrengető különbségekről beszélnek, hát egy barátommal hallgattuk, ő semmit nem vett észre, és én is valószínűleg csak azért, mert előtte elolvastam milyen hatása van egyik másik ME-nek a hangképre, ha nem olvasom, valószínűleg észre sem veszem. Így mintha hangyányival a 2134 jött volna ki legjobbnak, de kb 6x-i cserére lettem biztos benne (vagy csak addigra állt rá az agyam az olvasottak meghallására :) )

    A Sanskrit elődje, az SD-1955+-hoz volt szerencsém (igaz sokban nem különböznek), kiváló készülék, itthoni tesztelők is az egyik legjobbnak tartják a 100e-s kategóriában.

    Sosem hittem a varázslásokban, és nem is fogok. Miért nem szerveztek egy olyan találkozót, ahol mindenki a kedvenc fejhallgatójával rácsatlakozhat egy megszámozott Jack aljzatos táblára, és egy kis lapra számokkal ellátva írja le a véleményét. Mert így, hogy előre beharangozott képességeket keres a hallgatóság a készülékekben, általában meg is találja.

    Ja tudom, nem minden megy mindenhez... Hát kérem akkor olyan fejes kell, aminek nincsenek anomáliái. Ja hogy az drága, hát 3-4x venni-adni méregdrága készülékeket sem olcsó. Sok audioholmihoz volt már szerencsém, de a véleményem csak erősödött: a leggyengébb rész a hanglánc vége, az a szerencsétlen elektrodinamikus átalakító. 80-100e Ft-ot inkább áldoznék egy etalon fülesre, mint néhány csodatopológiára. Na azzal tényleg lehet mérföldeket javítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák