Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    Azt hiszem nem titok hogy Schawo kifejezetten rossz hatással van a pénztárcámra. Folyton mutat dolgokat amik valamiért marhára tetszenek.

    Na jópár hete bedobta valakinek hogy ha már van firewire kijárata mi lenne ha dacnak egy Impact Twint venne.

    Mióta szórakozok az öreg planarokkal nézegettem hogy mi lenne a méltó alátét nekik mert erre már tényleg nagyon kevéske a Headstreamer. Melóban ugye csak usb van a laposon, avagy Express card bővítővel tulpéken lehetne firewire is.
    :D
    Schawo eddig még félre nem vezetett jeligére egy életem egy halálom megrendeltem. Ha nem tetszik visszaküldöm azt ámen. Hát nem küldöm...

    A firewire még nem jött meg per pill koaxon van etetve az asztaliról. Ez melóba megy be majd a sansui elé, amihez még nincs igazán passzoló erősítő a birtokomban így a jól bevált tökéletes párost alkotó Champ Hd650 elé lett téve. Az hogy a Champ rettentően feszesen kordában tartja a hd650et és nincs az a mocsár meg ködös barna takony ami méltatlan erősítőről jellemzi ezt a remek fejest az nem ujdonság.
    Azt is be kell vallanom hogy nehezen bullshitelek hosszan kifejtve elemekről egy sorban.

    De ennyire részletesnek és mindeközben zeneinek nem hallottam még a 650et. Amennyire én hallom nagyon egyenes hangképű ez dac, nem emel nem színez, visszakapom a felvételek hibáit meg a szar keverést kegyetlenül, de ENNYI részletet még nem hallottam zenében. Nyilván kell a champ ami ezt ki is adja, de hogy ennyit még nem is kapott soha az is biztos.

    Kiváncsian várom mit fog hozni a Sansuival meg a hozzá kinézett erősítővel de nem lesz csalódás azt hiszem.

    Nem küldöm én ezt sehova, Schawonak pedig ismét hála a remek tippért. Nagyon csecse. Már csak el kell tudni dugni melóban :D

    Szerk: Nehogy vegyek egyet itthonra is az itthin maradó champ és hd650 elé....... :D

    [ Szerkesztve ]

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák